Mihaela Cristina Oancea

mihaela_cristina_oancea

Ca psiholog, trainer autorizat si specialist in metode de educatie non-formala, Mihaela este co-partener in proiectul Exit Room - un nou concept de activitati de team building.

Crede in dezvoltare si crestere impreuna cu altii. Mihaela crede ca „interactiunea sociala este cea mai sanatoasa forma de a invata depre tine si despre altii, de a coopera, de a comunica si  de a construi lucuri minunate”.

In calitate de psiholog si trainer, Mihaela dezvolta si implementeaza programe educationale si de teambuiding cu diverse teme si este foarte interesata de ceea ce isi doresc participantii sa invete si sa afle despre ei. De aceea, obiectivele lor devin obiectivele ei. Mihaela spune ca „succesul inseamna orice plus de cunoastere, atat pentru mine, cat si pentru ceilalti, orice emotie pozitiva pe care o traim impreuna, orice moment in care reusim sa ne conectam, sa comunicam eficient si sa dezvoltam relatii constructive”.

Pentru companii, Mihaela a creat si a facilitat activitati de teambuilding, workshop-uri de leadership prin valori si de dezvoltare personala. Rezultatele au fost urmarite pentru o perioada indelungata, iar feedback-ul a fost remarcabil. Activitatile pe care le-a dezvoltat sunt intotdeauna corelate cu aspecte din viata reala astfel incat, la finalul fiecarei intalniri, participantii sa poata lua decizii de imbunatatire a comportamentelor lor si sa se simta incurajati catre schimbare.

Mihaela este membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Federatiei Romane de Psihoterapie, al Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania, al International Association of Individual Psychology.

A participat, in tara si in strainatate, la numeroase cursuri si laboratoare de metode de educatie nonformala, la cursuri de leadership, de managementul si dinamica grupurilor, de psihologie la locul de munca.

Echipa

Testimoniale

Blog