Harry Ioncica

harri_ioncica

Harry e constantean cu diploma in management si a absolvit un masterat in Business Administration la ASE Bucuresti. Este pasionat de tehnologie si are un certificat in marketing digital de la University of Stellenbosch Business School.

A fost expus la numeroase traininguri de marketing si corporate pe parcursul a peste 17 ani de cariera in marketing, atat din postura de cursant, cat si cea de trainer.

Primul job in marketing a fost la Mercury Marketing and Research Consultants, dupa care s-a lansat in mediul corporatist si a reusit sa treaca prin toate disciplinele de marketing, incepand cu research si continuand cu brand management si advertising.

O mare parte din cariera si-a construit-o la SABMiller, unde a condus cele mai importante branduri din portofoliu. Harry este primul care a reusit sa faca din Timisoreana marca de bere nr. 1 in Romania. De asemenea, a repozitionat Ursus ca leader pe segmentul premium si a transformat Ciucas dintr-un brand local intr-un brand national, leader in segmentul economy.

Harry este printre putinii oameni din Romania care pot spune in mod realist ca fac legatura intre marketingul de tip old school si cel de tip new school. Are o abordare de business pragmatica si ofera uneori solutii neconventionale, dar care sunt castigatoare de cele mai multe ori.

In timpul liber este Professional Beach Manager la Playa Papayaunde ii place sa testeze in viata reala teorii avansate de management si marketing si unde asteapta cu nerabdare alertele de vant pentru a se bucura de o sesiune de windsurfing la Jump&Jibe.

Echipa

Testimoniale

Blog