Comunica Eficient

Comunica_Eficient

Companiile sunt un organism viu, dinamic, in continua miscare si transformare, in care persoane cu experiente diverse, cu abilitati si nevoi personale diferite lucreaza impreuna pentru atingerea unor scopuri. Comunicarea poate fi considerata sistemul sangvin al acestui organism. De aceea, buna functionare a unei organizatii depinde in mare masura de abilitatile de interactiune ale persoanelor care o fac sa vibreze si sa se dezvolte; astfel, se construiesc relatii, se dezvolta strategii si se fac planuri de actiune, se coopereaza si se ajunge la coeziune. Comunicarea este continua, constanta, ubicua si ireversibila, iar atunci cand aceasta este deficienta se pierd: timp, relatii, incredere, respect, credibilitate, bani, afaceri, clienti.

Obiectivul principal al acestui workshop este dezvoltarea abilitatilor de comunicare eficienta. Pornind de la identificarea calitatilor proprii si a modelului individual de relationare, vom dezvolta noi tehnici si strategii pentru a gestiona provocarile persoanale in comunicare. La final, vom crea impreuna un plan de actiune individual pentru imbunatatirea proceselor. 

Participantii vor fi pusi in contexte specifice, in care vor fi indrumati sa identifice modelul personal in care comunica, vor experimenta instrumente noi pentru o intelegere complexa a comunicarii si pentru schimbarea perspectivei, in incercarea de a-si depasi propriile modele de gandire atunci cand acestea devin limitative.

Acest gen de workshop duce la:

  • Constientizari si schimbari la nivel personal pentru o comunicare eficienta
  • Claritate in exprimare
  • Imbunatatirea relatiilor cu colegii si managementul
  • Cresterea eficientei personale in sarcinile de serviciu
  • Imbunatatirea climatului organizational
  • Fidelizarea angajatilor si cresterea retentiei de personal

 

Conform teoriei sistemelor, atunci cand un element al unui sistem se modifica, acest lucru va influenta toate elementele acelui sistem. Organizatia este un sistem, prin urmare, atunci cand o persoana isi dezvolta noi abilitati, aceasta ii poate influenta pozitiv pe cei din jur si poate genera dezvoltare.

Numar participanti: 10 - 14

Durata desfasurarii: 16 ore

Limba: Romana

Indoor / Outdoor

 

Trainer - Mihaela Oancea

Trainer - Mihaela Oancea

Cursuri

Testimoniale

Echipa