Indemn Spre Unicitate

Totul incepe cu tine! Oamenii sunt diferiti, asadar fiecare om este unic. Ai nu numai dreptul, ci, mai ales, ai datoria de a-ti descoperi unicitatea. Fiind unic, esti de neimitat si nu poti fi egalat. A fi unic inseamna a fi tu insuti. In acest fel ai acces la toate resursele tale, iar asta te face puternic si increzator.

Apoi vine o idee, ideea ta, pe ea o executi cu pasiune si credinta. Cu credinta ca vei reusi sa-ti dezvolti pasiunea si astfel gandul tau sa devina realitate. Intre toate aceste lucruri exista o legatura stransa, vie, si este nevoie ca zi de zi, minut de minut, secunda de secunda sa le hranesti pentru a creste. Altfel vor muri, le vei pierde. Oricand te opresti din a-ti hrani pasiunea, ideea, comiti o crima impotriva ta si impotriva societatii, care are nevoie de tine si care are incredere ca vei darui lumii un nou suflet. Fiecare suflet este capabil sa schimbe fata lumii.

Oamenii te “incurajeaza” la tot pasul, toti iti spun ca nimic nu mai poate fi nou in ziua de astazi, ca deja s-a inventat totul, ca nu se mai poate crea nimic nou si original. Teorii peste teorii, Red Ocean vs Blue Ocean si altele. Dar oamenii sunt unici. Iar daca suntem unici, atunci…?

Atunci inseamna ca putem avea aceeasi idee. Dar, pusa in practica, ideea mea cu siguranta nu va semana cu ideea ta, pentru ca ideea mea poarta amprenta personalitatii mele si asta ne face diferiti in afaceri.

Exista o multime de vanzatori, dar nu sunt toti la fel, o multime de oameni de marketing si totusi campanii diferite, sunt o multime de oameni care lucreaza in domeniul IT si fiecare are propria lui viziune, o multime de traineri si de consultanti, dar numai cativa iti vor spune ca esti diferit si ca poti invinge!

INVATATI SA FITI UNICI!

Invatati sa aveti succes crezand in capacitatea voastra de a fi ca nimeni altul! Invatati sa va dezvoltati mentalitatea de invingator, astfel incat sa ajungeti sa performati in domeniul de activitate in care lucrati!

Si pentru ca sunteti unici, invatati sa respectati unicitatea celoralti.

Unicitatea nu este o virtute, ci o responsabilitate.

”Your uniqueness is your greatest strength, not how well you emulate others!”
-
Simon S. Tam

 

Cursuri

Testimoniale

Echipa

Blog